تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,552 |
تعداد مقالات | 70,701 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,568,455 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,769,577 |
1. | اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی | |
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174 | ||
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی | ||
2. | تأثیر مکمل آلی عنصر روی بر عملکرد، پاسخ ایمنی، جمعیت میکروبی سکوم و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش تراکم | |
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 393-404 | ||
وریا رسولی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار | ||
3. | تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری | |
دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 151-163 | ||
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی | ||
4. | تعیین معادلات پیش بینی اسید آمینههای استاندارد شده ایلئومی در منابع مختلف پودر گوشت طیوری در جوجههای گوشتی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 تیر 1403 | ||
اصغر آقایی اشتجرانی؛ حسین مروج؛ فاطمه غازیانی | ||