1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 431-439
حمیده سپردار؛ ابراهیم رحیمی؛ ایمان شهابی قهفرخی

2.

تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1404
سمیه کریمی دهبکری؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ سمیه رستگار

3.

تولید بریکت‌های سوختی باگاس تقویت‌شده به‌وسیلۀ اتصال‌دهنده‌های نانوسلولز و نانولیگنوسلولز

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 365-376
علی ابیض؛ الیاس افرا؛ احمدرضا سرائیان





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب