کریمی دهبکری, سمیه, احتشام نیا, عبداله, مومیوند, حسن, رستگار, سمیه. (1404). تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس. , (), -. doi: 10.22059/ijhs.2025.381068.2202
سمیه کریمی دهبکری; عبداله احتشام نیا; حسن مومیوند; سمیه رستگار. "تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس". , , , 1404, -. doi: 10.22059/ijhs.2025.381068.2202
کریمی دهبکری, سمیه, احتشام نیا, عبداله, مومیوند, حسن, رستگار, سمیه. (1404). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijhs.2025.381068.2202
کریمی دهبکری, سمیه, احتشام نیا, عبداله, مومیوند, حسن, رستگار, سمیه. تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس. , 1404; (): -. doi: 10.22059/ijhs.2025.381068.2202





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب