1.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

2.

بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 211-222
نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی

3.

تأثیر خاکپوش‌های بازتابندة نور آلومینیومی و پلی‌اتیلنی بر خواص ریخت‌شناختی و بیوشیمیایی میوة شلیل رقم 'سان کینگ'

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 297-306
محبوبه یزدان پناه؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی

4.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

5.

تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخص‌های ریخت‌شناختی و ویژگی‌های پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 623-633
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد

6.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب