![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,579 |
تعداد مقالات | 71,072 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,681,139 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,911,448 |
تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا | ||
شیلات | ||
مقاله 1، دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318 اصل مقاله (541.04 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002 | ||
نویسندگان | ||
هانیه پورقاسم1؛ آریا باباخانی* 2؛ هانیه رستم زاد2 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعهسرا، ایران. | ||
2استادیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعهسرا، ایران. | ||
چکیده | ||
جلبکهای دریایی مانند سایر گیاهان فتوستنز کننده در معرض نور و اکسیژن قرار دارند که این امر میتواند سبب ایجاد رادیکالهای آزاد و سایر عوامل اکسیدکننده گردد. عدم آسیبهای اکسیداتیو در ساختار آنها میتواند نشان دهنده وجود ترکیبات ضداکسیداسیونی در آنها باشد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر پودر جلبک سبز Ulva intestinalis بر خواص ضداکسیداسیونی پاستا میباشد. پاستا با درصدهای مختلف جلبک (5%، 10% و 15%) تهیه شد. آزمایش های برون تنی ویژگیهای ضداکسیدانی، میزان فنول کل و خنثی کنندگی رادیکالهای آزاد انجام شد. نتایج نشان داد که پاستای دارای 15% پودر جلبکی حاوی بالاترین میزان فنول کل، فعالیت ضداکسیدانی و خنثی کنندگی رادیکالهای آزاد را داشت (0/05>P). غنی سازی باعث بهبود خواص ضداکسیدانی و پتانسیل دارویی پاستای مورد مطالعه شد. | ||
کلیدواژهها | ||
پاستا؛ DPPH؛ فنول؛ رادیکال های آزاد | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 540 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 527 |