1.

Determination of some pesticide residues in fresh fruits and vegetables using QuEChERS method followed by gas chromatography–mass spectrometry

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 19-25
Maryam Farshidi؛ Jalal Moludi؛ Ali Mohebbi؛ Behzad Ebrahimi؛ Asa Kamali Shojaei

2.

Public health risk assessment of chromium intake from vegetable grown in the wastewater irrigated site in Bangladesh

دوره 2، شماره 4، دی 2016، صفحه 425-432
Fahad Ahmed؛ Md. Shakhaoat Hossain؛ Abu Tareq Abdullah؛ Md. Ahedul Akbor؛ Md. Aminul Ahsan

3.

اثر پیشخنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری شوید

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 81-95
مریم رواقی؛ آذرخش عزیزی؛ لیلا بهبهانی

4.

ارزیابی مشکلات سازه‌ای گلخانه‌های تولید سبزی استان خوزستان

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 461-467
عبدالستار دارابی؛ رضا صالحی؛ محمدرضا اصلاحی؛ سید مصطفی ملائکه

5.

تجزیه زیستی نفت سفید توسط باکتری‌های بومی جداسازی شده از خاک مزارع سبزیجات آلوده به ترکیبات نفت سفید استان خوزستان

دوره 50، شماره 7، آذر 1398، صفحه 1747-1757
بیژن خلیلی مقدم؛ زهرا سرخه؛ ابراهیم اسداغی؛ حسین معتمدی

6.

طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 301-309
محمد حسین پور زرنق؛ سعید مینایی؛ علیرضا مهدویان؛ محمدهادی خوش تقاضا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب