1.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

2.

ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و ترکیب اسیدهای چرب 13 رقم و ژنوتیپ گردو

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 189-201
نوید یزدانی؛ شهناز حمیدی؛ کرامت الله رضایی؛ کورش وحدتی؛ علیرضا رحمانیان حقیقی

3.

ارزیابی تجمع زیستی آفت‌کشDDT و متابولیت‌های آن در موی سر مادران باردار، با توجه به متغیرهای سن، تعداد موالید و میزان مصرف ماهی

دوره 36، شماره 56، اسفند 1389، صفحه 39-84
ماندانا برقی؛ نادر بهرامی فر؛ عباس ساری؛ میرمهرداد میرسنجری؛ رضا دهمرده بهروز

4.

اندازه‌گیری بقایای سموم کشاورزی ارگانوکلره در رودخانه‌های استان مازندران از طریق دستگاه ECD GC-پس از پیش‌تغلیظ به روش استخراج فاز جامد

دوره 40، شماره 3، آذر 1393، صفحه 765-773
شیوا دهقان آبکنار؛ سید مرتضی حسینی؛ حسین اسماعیلی قلزوم؛ قربانعلی خدابخشی؛ ناصر مهردادی

5.

بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه

دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1385
سید منصور سیدنژاد؛ آزاده نیرومند؛ افشین ابراهیم پور

6.

بهینه سازی تولید امولسیون اسانس موسیر ایرانی حاوی امگا سه با تکنیک ریز استخراج فاز جامد بوسیله نانوفیبر پلی آنیلین/کروماتوگرافی گازی

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 459-476
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی

7.

تأثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و آلفا-آمینواوکسی-بتا-فنیل پروپیونیک اسید به عنوان محرک و بازدارنده فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز بر عمرگلجای و عطر گل مریم

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 765-774
محمد جواد نظری دلجو؛ مهران کنعانی

8.

تعیین مقدار گونه‌های بوزای آب در سد امیرکبیر با استفاده از روش ریز استخراج با فاز جامد اصلاح شده – کروماتوگرافی گازی – طیف‌سنجی جرم

دوره 37، شماره 57، خرداد 1390، صفحه 1-8
امیر سالمی؛ پگاه فلاحی؛ عبدالرضا کرباسی

9.

تهیه، شناسایی و مقایسۀ رزین‎های اپوکسی کلزا و آفتابگردان با استفاده از روغن‎های آنها

دوره 70، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 361-370
محمد محمدی؛ میلاد کاظم نژادی؛ علیرضا شاکری؛ احسان فتح اللهی

10.

مقایسه روشهای ترکیبی تقطیر با آب-میکرواستخراج فاز مایع از فضای فوقانی با روش منفرد تقطیر با آب در استخراج اسانس گیاه آرتمیسیا هاوسکنختی بویس

دوره 33، شماره 5، مرداد 1387
حسن سرشتی

11.

مقایسه فرایند استخراج اسانس ریحان به روش ترتیبی فراصوت-مایکروویو با روش مایکروویو

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 25-40
حبیب اله عباسی؛ شادی شریف زاده؛ صفورا کریمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب