1.

antimicrobial effect of Cuminum Cyminum essential oil on Iranian white soft cheese in air and modified atmosphere packaging during refrigerated storage

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hasan Ghandomi Nasrabadi

2.

Effect of malic acid on bioactive components and antioxidant properties of sliced button mushroom (Agaricus bisporus) during storage

دوره 9، شماره 4، فروردین 2016، صفحه 287-294
Kobra Keykhosravi؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Mahnoosh Parsaiemehr

3.

بررسی آثار نیترات و سولفات کلسیم بر میزان مقاومت به بیماری کپک خاکستری ناشی از Botrytis cinerea در دو رقم گل سوسن (lilium sp.) در گلخانه

دوره 43، شماره 2، آذر 1391، صفحه 313-322
معظم حسن پور اصیل؛ عبداله حاتم زاده؛ سیدعلی الهی نیا؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ ولی کریمی

4.

مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی

5.

مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی واتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه وسرد

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
نیمچه های گوشتی؛ دکترابوالفضل کامکار؛ دکتر مهران رضایی مجاز؛ مهندس نوروز علی پژمند

6.

مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ سعیده سادات موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب