تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,025,219 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,756,878 |
1. | antimicrobial effect of Cuminum Cyminum essential oil on Iranian white soft cheese in air and modified atmosphere packaging during refrigerated storage | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402 | ||
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hasan Ghandomi Nasrabadi | ||
2. | Effect of malic acid on bioactive components and antioxidant properties of sliced button mushroom (Agaricus bisporus) during storage | |
دوره 9، شماره 4، فروردین 2016، صفحه 287-294 | ||
Kobra Keykhosravi؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Mahnoosh Parsaiemehr | ||
3. | بررسی آثار نیترات و سولفات کلسیم بر میزان مقاومت به بیماری کپک خاکستری ناشی از Botrytis cinerea در دو رقم گل سوسن (lilium sp.) در گلخانه | |
دوره 43، شماره 2، آذر 1391، صفحه 313-322 | ||
معظم حسن پور اصیل؛ عبداله حاتم زاده؛ سیدعلی الهی نیا؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ ولی کریمی | ||
4. | مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی | |
دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333 | ||
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی | ||
5. | مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی واتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه وسرد | |
دوره 56، شماره 3، آبان 1380 | ||
نیمچه های گوشتی؛ دکترابوالفضل کامکار؛ دکتر مهران رضایی مجاز؛ مهندس نوروز علی پژمند | ||
6. | مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری | |
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ سعیده سادات موسوی | ||