جهادی, مهشید, احسانی, محمدرضا, موسوی, سعیده سادات. (1387). مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری. , 39(1), -.
مهشید جهادی; محمدرضا احسانی; سعیده سادات موسوی. "مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری". , 39, 1, 1387, -.
جهادی, مهشید, احسانی, محمدرضا, موسوی, سعیده سادات. (1387). 'مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری', , 39(1), pp. -.
جهادی, مهشید, احسانی, محمدرضا, موسوی, سعیده سادات. مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری. , 1387; 39(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب