1.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

2.

اثر هرس تابستانه و محلول‌پاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوه‌ی کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 335-343
سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی

3.

بررسی آثار ماده لاک بالزام Lac- Balsam در حفاظت زخم های درختان چنار و کاج از آلودگی قارچی

دوره 56، شماره 2، مهر 1382
نعمت ا... خراسانی؛ علی اکبر عنایتی؛ آزیتا هاشمی طباطبایی

4.

بررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.)

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
عبدالکریم کاشی؛ بهرام عابدی

5.

تأثیر تغذیۀ نیتروژن در توپیاری گل داودی (Chrysanthemum grandiflorum)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 237-247
بهروز جانی پور؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ فاطمه جمالی؛ احمد خلیقی

6.

تأثیر سطوح مختلف هرس بر عملکرد رقم انگوربیدانه سفید

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
رسول جلیلی مرندی

7.

تأثیر طیف نور ال‌ای‌دی و روش تربیت بوته بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی پیوندی گلخانه‌ای

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 457-474
حمیده نیکخواه امیرآباد؛ سید عبدالله افتخاری؛ رضا صالحی؛ مختار حیدری

8.

تاثیر فاصله کاشت و نوع هرس بر تولید علوفه گونه‌ آتریپلکس لنتی‌فرمیس در استان یزد

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
ناصر باغستانی‌میبدی؛ عباسعلی سندگل

9.

تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه)

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
رضا امیدبیگی؛ سودابه مفاخری؛ علی توکلی

10.

خوانش تطبیقی زنانه نویسی در رمان ذاکرة الجسد نوشتۀ احلام مستغانمی و هرس نوشتۀ نسیم مرعشی براساس بعد زبانی نظریۀ الین شوالتر

دوره 16، شماره 2، مرداد 1403، صفحه 151-172
صیاد پناهی؛ حمید ولی زاده؛ مهین حاجی زاده





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب