1.

اثرات اسانس آویشن و دارچین بر دفع باکتری اشرشیاکلی O157:H7 در گوساله‌های پرواری هلشتاین تغذیه‌شده با مقادیر بالای مواد متراکم

دوره 26، شماره 4، دی 1403، صفحه 435-445
بهزاد خرمی؛ سید علیرضا وکیلی

2.

ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده

دوره 26، شماره 3، مهر 1403، صفحه 263-277
بهزاد خرمی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

3.

تأثیر تغذیة منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های پرواری نر هلشتاین

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 29-37
شاهپور خیرآبادی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

4.

تأثیر شکل فیزیکی جیره غذایی بر عملکرد گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 51-60
حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ عبدالرضا تیموری؛ محمد خاکی

5.

مطالعه عیار سرمی و کبدی ویتامین A و بتاکاروتن گاوهای پرواری با توجه تغییرات فصلی و تغذیه ای: مطالعه ای میدانی در شهرستان گرمسار

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 187-195
صمد لطف اله زاده؛ احمدرضا میرزایی؛ محمد قلی بیکی؛ سعید بکایی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب