1.

Effect of Polyamines, 2, 4-D, Isopropyl Ester and Naphthalene Acetamide on Improving Fruit Yield and Quality of Date (Phoenix dactylifera L.)

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 163-169
Kobra Tavakoli؛ Majid Rahemi

2.

اثر اسپرمیدین بر ماده‏زایی شش توده پیاز خوراکی بومی استان خراسان در محیط درون‌شیشه‏ ای

دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 225-231
ژیلا زنگویی؛ محمد رضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی

3.

ارزیابی پلی‌آمین‌ها بر فعالیت آنتی اکسیدانی، روغن، پروتئین و برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی کاملینا (Camelina sativa) تحت تنش شوری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1063-1081
اسماعیل قلی نژاد؛ بختیار لله گانی؛ شهریار کاظمی

4.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

5.

تأثیر پلی آمین‌های مختلف بر عمر گلجایی، تولید اتیلن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گل میخک رقم ʼرد کورساʻ

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 275-288
فرشته کامیاب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب