1.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee

2.

بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 300-309
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ مریم فدایی؛ عزیزالله فلاح؛ علی طاهری میرقائد

3.

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 121-130
آرزو کرمی مقدم؛ زهرا امام جمعه؛ سید علی یاسینی اردکانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب