1.

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی محیط

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 211-220
مهدیه سالاری؛ سید هادی رضوی

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-509
مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی

3.

شناسایی QTL‌ها و ارزیابی شاخص‌های سادۀ کمیت و کیفیت عصارۀ مالت دانۀ جو

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 201-212
معروف خلیلی؛ محمود تورچی؛ سعید اهری زاد؛ محمد مقدم؛ سید علی پیغمبری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب