تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,228 |
تعداد مقالات | 67,750 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,085,166 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,823,664 |
1. | اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353 | ||
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده | ||
2. | بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل | |
دوره 36، شماره 1، خرداد 1381 | ||
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد | ||
3. | مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC | |
دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 437-446 | ||
مسعود هدایتی فرد؛ سیده عاطفه کاوسی؛ مریم خاورپور | ||