1.

اثر تنش خشکی بر رشد و محتوای گلیکوزیدهای استویول در گیاه استویا (Stevia rebaudiana)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 693-702
مجتبی کریمی؛ جواد هاشمی؛ علی احمدی؛ علیرضا عباسی

2.

اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 657-670
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند

3.

بررسی تاثیر آب زیرزمینی کم عمق و شور بر عملکرد گیاه استویا

دوره 8، شماره 2، مهر 1397، صفحه 193-209
زهرا جلیلی؛ هوشنگ قمرنیا؛ دانیال کهریزی

4.

بررسی سطوح مختلف کم‌آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف آب گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در محیط‌های گلخانه و مزرعه

دوره 51، شماره 12، اسفند 1399، صفحه 3115-3125
هوشنگ قمرنیا؛ زهرا جلیلی؛ سیدوحیدالدین رضوانی

5.

تأثیر مصرف عصارۀ استویا و تمرین هوازی بر میزان امنتین -1 سرمی و نیمرخ لیپیدی در رت‌های دیابتی‌شده با STZ

دوره 11، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 179-194
عبدالله اکبری؛ وحید تادیبی؛ ناصر بهپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب