1.

Pollution of Heavy Metals in Some Farms of Torbat-E Jam, Khorasan Razavi Province, Iran

دوره 4، شماره 2، تیر 2018، صفحه 227-237
Majid Jami Al-Ahmadi؛ Ali Reza Porkhabbaz؛ Bent-olhoda Sangak Sani

2.

Study of interaction between salinity and charcoal rot diseases of melon (Macrophomina phaseolina) in Semnan and Garmsar

دوره 16، شماره 2، اسفند 2011، صفحه 175-180
A Roustaee؛ M Karimpour Reyhan؛ M jafari

3.

اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی خربزه‌ ایرانی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 357-363
طاهر برزگر؛ مجتبی دلشاد؛ عباس مجدآبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ ژاله قشقایی

4.

اثر تنظیم‌کننده رشد متیل جاسمونات بر ویژگی‌های رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم ʼسمسوریʻ

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 671-682
مهدی نظریان؛ محمد جواد آروین؛ شیما حسن زاده فرد

5.

اثر کم‌آبیاری در مراحل مختلف رشدی دو توده خربزه ایرانی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 503-515
فرزاد تقدسی نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ میترا اعلایی

6.

ارزیابی تأثیر پیوند و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد طالبی سمسوری در شرایط مزرعه‌ای

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 11-25
مجید اسمعیلی؛ رضا صالحی؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا طاهری؛ حسین محمدی

7.

ارزیابی رشد، کارآیی مصرف آب، نیتروژن، پتاسیم و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز خربزه "خاتونی" ‏پیوندی در کشت بدون خاک

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 123-138
مصباح بابالار؛ رقیه جوانپور؛ عبدالکریم کاشی؛ مجتبی دلشاد

8.

ارزیابی زراعی توده‌های خربزه منطقه سیستان

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
محمدرضا ناروئی راد؛ محمد علی شیرازی خرازی؛ احمد پهلوان روی

9.

بررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.)

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
عبدالکریم کاشی؛ بهرام عابدی

10.

بررسی اثر شوری ناشی از کلرور سدیم برروی جذب وانتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران

دوره 32، شماره 1، فروردین 1380
جمال جوانمردی؛ حسین لسانی؛ عبدالکریم کاشی

11.

بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر صفات کمی و کیفی میوه برخی از توده های خربزه‌ ایرانی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 157-171
هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

12.

بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
ابراهیم شکوهی؛ حسن رضا اعتباریان؛ احمد خیری؛ علی روستایی

13.

بررسی تنوع توده‌‌های خربزه و طالبی (Cucumis melo L.) برای مقاومت به پژمردگی فوزاریومی بر مبنای فعالیت آنزیم‌های بیوشیمیایی

دوره 46، شماره 2، مهر 1394، صفحه 191-205
مهرداد حنیفه‌یی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوکان

14.

تأثیر محلول‌پاشی نفتالین استیک اسید و تراش بوته بر رشد، عملکرد و کیفیت میوۀ خربزۀ توده خاتونی

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 467-474
میثم الیاسی مقدم؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

15.

تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در خربزه به روش دی‌آلل

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
سید احسان فیضیان؛ حمید دهقانی؛ عبدالمجید رضایی؛ مختار جلالی جواران

16.

تولید کارآمدگیاهان هاپلویید به منظور ایجاد لاین‌های خالص درخربزه (Cucumis melo L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
محمود لطفی؛ عبدالکریم کاشی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی؛ الیزابت ارل

17.

زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو

دوره 41، شماره 3، آذر 1389
رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ جانگ میانگ لی؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ سانگ گیو لی؛ یون چان هاح

18.

زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ جانگ میانگ لی؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ سانگ گیو لی؛ یون چان هاح

19.

مطالعه اثر محل نگهداری میوه روی ساقه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در دو توده خربزه ایرانی تحت شرایط عادی و تنش کم آبی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 169-178
مجتبی دلشاد؛ طاهر برزگر؛ عبدالکریم کاشی؛ کمال‌الدین حق‌بین



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب