1.

اثر کاربرد سیلیکون بر تحمل به شوری چمن کنتاکی بلوگراس

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 133-145
مسعود ارغوانی؛ سعیده سوادکوهی؛ سید نجم الدین مرتضوی

2.

ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدرات‌های محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 229-240
رضا رئیسی؛ فریبا ابوئی مهریزی؛ کاظم پوستینی

3.

بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 163-167
مهرناز امینی فر؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده؛ زهرا امام جمعه

4.

تأثیر شوری آب آبیاری بر برخی صفات فیزیولوژیک و وزن مادۀ خشک ژنوتیپ‌های بزرک در مرحلۀ رشد رویشی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 419-429
سمیرا فتح اللهی؛ پرویز احسان زاده

5.

مدل سازی تأثیرات مجموعه فاکتورهای حرارت ، PH، سوربات پتاسیم ، نمک و زمان نگهداری در احتمال رشد سالمونلا تایفی موریوم در سیستم برات

دوره 53، 3,4، بهمن 1377
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده

6.

مدل سازی رشد فاکتوریال استافیلوکوکوس آرئوس، متاثر از عوامل pH، غلظت نمک، میزان تلقیح، حرارت و زمان نگهداری

دوره 57، شماره 1، اردیبهشت 1381
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر عبدالله جمشیدی؛ دکتر افشین آخوندزاده

7.

مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله‌های ماهی کپور نقره‌ای فرآوری شده با نمک و نیسین

دوره 65، شماره 3، مهر 1389
نسرین چوبکار؛ افشین آخوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ علی ملکشاهی؛ غزال نعمتی؛ راضیه پرتوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب