امینی فر, مهرناز, ابراهیم زاده, سیدمحمدعلی, امام جمعه, زهرا. (1391). بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا. , 43(2), 163-167. doi: 10.22059/ijbse.2013.35218
مهرناز امینی فر; سیدمحمدعلی ابراهیم زاده; زهرا امام جمعه. "بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا". , 43, 2, 1391, 163-167. doi: 10.22059/ijbse.2013.35218
امینی فر, مهرناز, ابراهیم زاده, سیدمحمدعلی, امام جمعه, زهرا. (1391). 'بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا', , 43(2), pp. 163-167. doi: 10.22059/ijbse.2013.35218
امینی فر, مهرناز, ابراهیم زاده, سیدمحمدعلی, امام جمعه, زهرا. بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا. , 1391; 43(2): 163-167. doi: 10.22059/ijbse.2013.35218


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب