1.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی

2.

بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران

دوره 60، شماره 1، بهار 1384
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود بهروزی؛ دکتر نوردهر رکنی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.