1.

اهمیت پرورش نشخوارکنندگان و نقش میکروارگانیسم‌های شکمبه در مصرف خوراک و تولیدات آن‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 شهریور 1400
زیبا وظیفه امندی؛ اکبر تقی زاده؛ آرش جوانمرد؛ حمید پایا

2.

بررسی فراوانی ضایعات هیستوپاتولوژیک شکمبه‌ی گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه صنعتی سنندج

دوره 73، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 259-264
هومن خان بابائی؛ میثم مروجی؛ لقمان اکرادی؛ محمد خضری

3.

تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علوفه یونجه بر الیاف مؤثر فیزیکی جیره، فعالیت جویدن و تولید شیر در گاوهای شیری

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 331-342
مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ محمد میرزایی؛ عباس علی ناصریان

4.

تجزیه ماده خشک و مواد فیبری کاه غلات توسط قارچهای بی هوازی شکمبه

دوره 56، شماره 1، تابستان 1380
دکتر تقی قورچی؛ دکتر محمد رضائیان؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر غلامرضا قربانی

5.

شناسایی و جداسازی قارچ های شکمبه گوسفند بلوچی در سیستان

دوره 71، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 473-480
عیسی یعقوبی معین؛ محمد رضا دهقانی؛ محمد چمنی؛ مصطفی یوسف الهی

6.

کارایی افزودنی‏های جاذب سموم بر دیازینون باقی‏مانده در تفاله انگور و تأثیر آن بر مصرف خوراک، و فراسنجه‏های شکمبه و خون در بزهای شیرده

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 505-516
بهزاد پورمحمود؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیلوندی

7.

گزارش دو مورد نادر سیستی سرکوزیس شکمبه گاو در شهرستان خرم آباد

دوره 58، شماره 3، پاییز 1382
دکتر علی اسلامی؛ دکتر جواد اشرفی هلان؛ دکتر محمد حسین قارونی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.