1.

اهمیت پرورش نشخوارکنندگان و نقش میکروارگانیسم‌های شکمبه در مصرف خوراک و تولیدات آن‌ها

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 27-36
زیبا وظیفه امندی؛ اکبر تقی زاده؛ آرش جوانمرد؛ حمید پایا

2.

بررسی فراوانی ضایعات هیستوپاتولوژیک شکمبه‌ی گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه صنعتی سنندج

دوره 73، شماره 3، مهر 1397، صفحه 259-264
هومن خان بابائی؛ میثم مروجی؛ لقمان اکرادی؛ محمد خضری

3.

تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علوفه یونجه بر الیاف مؤثر فیزیکی جیره، فعالیت جویدن و تولید شیر در گاوهای شیری

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 331-342
مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ محمد میرزایی؛ عباس علی ناصریان

4.

تجزیه ماده خشک و مواد فیبری کاه غلات توسط قارچهای بی هوازی شکمبه

دوره 56، شماره 1، مرداد 1380
دکتر تقی قورچی؛ دکتر محمد رضائیان؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر غلامرضا قربانی

5.

تعیین میزان ناپدید شدن و حلالیت شکمبه‌ای کلسیم، فسفر، سدیم، منیزیم و پتاسیم از برخی ‏مواد خوراکی و مکمل‌های کلسیمی ‏

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 31-45
محمد ابراهیمی مرزیکلا؛ تقی قورچی؛ مجتبی بارانی مطلق؛ محمد اسدی

6.

شناسایی و جداسازی قارچ های شکمبه گوسفند بلوچی در سیستان

دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 473-480
عیسی یعقوبی معین؛ محمد رضا دهقانی؛ محمد چمنی؛ مصطفی یوسف الهی

7.

کارایی افزودنی‏های جاذب سموم بر دیازینون باقی‏مانده در تفاله انگور و تأثیر آن بر مصرف خوراک، و فراسنجه‏های شکمبه و خون در بزهای شیرده

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 505-516
بهزاد پورمحمود؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیلوندی

8.

گزارش دو مورد نادر سیستی سرکوزیس شکمبه گاو در شهرستان خرم آباد

دوره 58، شماره 3، آبان 1382
دکتر علی اسلامی؛ دکتر جواد اشرفی هلان؛ دکتر محمد حسین قارونی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب