1.

بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 831-848
فاطمه زمانی؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل رضائی چیانه؛ امیر رحیمی

2.

بررسی تأثیر سیستم کوددهی شیمیایی و ارگانیک بر کیفیت و کمیت علوفه تاج‌خروس (رقم Cim) تحت تأثیر سطوح مختلف آبیاری

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 646-633
عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ سعید حیدرزاده؛ امیر رحیمی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب