1.

بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 300-309
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ مریم فدایی؛ عزیزالله فلاح؛ علی طاهری میرقائد

2.

کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 263-269
غلامرضا شادنوش؛ اسماعیل پیرعلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.