1.

The effect of germination temperature on antioxidant enzymes activities and seed germination of Prangos ferulacea Seeds harvested at different seed moisture content

دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 79-88
Ali Moradi؛ Tahereh Bazi؛ Asad Masumiasl؛ Tayebe Zaree

2.

تأثیر استفاده از پوشش به همراه باکتری Pseudomonas fluorescens و جیبرلیک‌اسید بر کیفیت و خصوصیات جوانه‌زنی بذر جعفری (Petroselinum crispum)

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 59-71
خدیجه مومنی؛ سهراب محمودی؛ حجت اله لطیف منش؛ علی مرادی؛ رسول رضایی

3.

تأثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر برخی شاخص‌های جوانه‌زنی، بیوشیمیایی و محتوای برخی عناصر رازیانه (Foeniculum vulgare L.) تحت تنش شوری

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 167-183
علی مرادی؛ معصومه حسینی مقدم؛ رامین پیری

4.

تأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک، دمای جوانه‌زنی و سرمادهی بر شکست خواب بذر و جوانه‌زنی بذر آوندول (Smyrnium cordifolium)

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 199-212
مرضیه موسوی ناصرآباد؛ علی مرادی؛ اسد معصومی اصل؛ حمیدرضا بلوچی

5.

تأثیر زمان برداشت و روش خشک‌کردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 493-506
عزت الله کریمی آرپناهی؛ علی مرادی؛ محسن موحدی دهنوی

6.

تأثیر شرایط مختلف محیط نگهداری بر جوانه‌زنی و تغییرپذیری بیوشیمیایی بذر کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 91-105
مینا سلطانی؛ علی مرادی؛ رضا توکل افشاری؛ حمیدرضا بلوچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب