1.

بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 575-586
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری

2.

بررسی تنوع ژنتیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در آب های ایرانی دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 129-138
فرامرز لالوئی؛ سهراب رضوانی گیل کلائی؛ محمد جواد تقوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب