صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, یعقوب زاده, زهرا, بانکه ساز, زهرا, تقوی, محمد جواد, صفری, عین اله. (1400). بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 74(4), 575-586. doi: 10.22059/jfisheries.2021.326631.1270
رضا صفری; سهیل ریحانی پول; زهرا یعقوب زاده; زهرا بانکه ساز; محمد جواد تقوی; عین اله صفری. "بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 74, 4, 1400, 575-586. doi: 10.22059/jfisheries.2021.326631.1270
صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, یعقوب زاده, زهرا, بانکه ساز, زهرا, تقوی, محمد جواد, صفری, عین اله. (1400). 'بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 74(4), pp. 575-586. doi: 10.22059/jfisheries.2021.326631.1270
صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, یعقوب زاده, زهرا, بانکه ساز, زهرا, تقوی, محمد جواد, صفری, عین اله. بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1400; 74(4): 575-586. doi: 10.22059/jfisheries.2021.326631.1270


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب