1.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 585-597
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ فرشته خادمی؛ قدرت میرزاده

2.

تأثیر جایگزینی زودهنگام غذای زنده با غذای خشک بر عملکرد لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 313-328
سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدان پرست؛ حمید فرحمند؛ قدرت میرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب