1.

بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 97-103
یزدان مرادی؛ ملیکا ناظمی؛ منصوره قائنی؛ فرحناز لکزائی؛ سوسن شاهرخی

2.

تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 471-480
مینا خبازی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب