1.

اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 31-46
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

2.

اثر نظام های مختلف کوددهی (زیستی و نانو زیستی) بر رشد، غلظت عناصر، عملکرد پیکره رویشی و اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis L.) تحت تنش خشکی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 67-86
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری؛ محمود رمرودی

3.

ارزیابی غلظت عناصر، عملکرد دانه و اسانس تاتوره (Datura stramonium L.) تحت اثرات مستقیم، تجمعی و باقیمانده سیستم‌های کشاورزی ارگانیک و متداول

دوره 50، شماره 2، تیر 1398، صفحه 159-180
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمدا قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

4.

تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 497-517
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب