1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 93-102
هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب