1.

اثرات استفاده از اسانس مرزه، پودر سیر و برگ شبدر در جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 117-128
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرائی

2.

اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

3.

بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 39-49
علی قدرت؛ اکبر یعقوب فر؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ حبیب اقدم شهریار؛ ابوالفضل قربانی

4.

تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 463-476
وجیهه نیکوفرد؛ اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی هرسینی؛ علی اصغر ساکی

5.

تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 233-246
فهیمه دانش یار؛ سید محمد حسینی؛ اکبر یعقوبفر

6.

تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 87-97
عمران آذرباد؛ حسن کرمانشاهی؛ اکبر یعقوبفر؛ امیر میمندی پور

7.

تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-233
اکبر یعقوبفر؛ رضوان یعقوب فر؛ احسان زارع بنادکوکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب