1.

اثر استفاده از غلاف بادام ‌زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 811-820
الهام سرباز؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

2.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 563-573
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

3.

تأثیر منابع سلنیوم و دانه کتان در جیره بر عملکرد و برخی متابولیت‌های بیوشیمیایی خون در مرغ‌های تخمگذار

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 159-175
حمیدرضا مصلحی؛ بهمن نویدشاد؛ سید داود شریفی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب