1.

اثر تراکم کاشت بر کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ سیب رقم ‘گرانی‌اسمیت’ روی پایه 26M

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-358
نبی هداوند؛ احمد ارشادی؛ روح الله کریمی؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

2.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

3.

اثر کاربرد برگی متیل‌جاسمونات بر تحمل به سرمای دانهال‌های خیار گلخانه‌ای رقم ’نگین‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 441-455
شیوا بذل؛ روح الله کریمی؛ احمد ارشادی؛ علیرضا شاهبداغلو؛ موسی رسولی

4.

ارزیابی تحمل پایه‌های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی‌کربنات و کمبود آهن

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 341-355
راضیه رستمی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

5.

بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل به یخبندان بهاره در انگور رقم بیدانه سفید

دوره 15، شماره 2، تیر 1392، صفحه 135-146
احمد ارشادی؛ سمیرا طاهری

6.

بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه‌های هسته‌دار کادامن و GF677 به تنش خشکی

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 966-953
سمیه امرایی تبار؛ احمد ارشادی

7.

تأثیر پوترسین و اسپرمین بر تحمل به خشکی بادام و هلو

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 203-218
سمیه امرایی تبار؛ احمد ارشادی؛ تهمینه رباطی

8.

تغییرات فصلی در محتوای پروتئین‌های محلول، فنول‌کل و مالون‌دی‌آلدهید و ارتباط آنها با مقاومت به سرمای برخی از ارقام تاک

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 999-1013
روح الله کریمی؛ احمد ارشادی؛ محمود اثنی عشری؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب