کریمی, روح الله, ارشادی, احمد, اثنی عشری, محمود, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. (1393). تغییرات فصلی در محتوای پروتئین‌های محلول، فنول‌کل و مالون‌دی‌آلدهید و ارتباط آنها با مقاومت به سرمای برخی از ارقام تاک. , 16(4), 999-1013. doi: 10.22059/jci.2015.53595
روح الله کریمی; احمد ارشادی; محمود اثنی عشری; مسعود مشهدی اکبر بوجار. "تغییرات فصلی در محتوای پروتئین‌های محلول، فنول‌کل و مالون‌دی‌آلدهید و ارتباط آنها با مقاومت به سرمای برخی از ارقام تاک". , 16, 4, 1393, 999-1013. doi: 10.22059/jci.2015.53595
کریمی, روح الله, ارشادی, احمد, اثنی عشری, محمود, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. (1393). 'تغییرات فصلی در محتوای پروتئین‌های محلول، فنول‌کل و مالون‌دی‌آلدهید و ارتباط آنها با مقاومت به سرمای برخی از ارقام تاک', , 16(4), pp. 999-1013. doi: 10.22059/jci.2015.53595
کریمی, روح الله, ارشادی, احمد, اثنی عشری, محمود, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. تغییرات فصلی در محتوای پروتئین‌های محلول، فنول‌کل و مالون‌دی‌آلدهید و ارتباط آنها با مقاومت به سرمای برخی از ارقام تاک. , 1393; 16(4): 999-1013. doi: 10.22059/jci.2015.53595


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب