1.

اثر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های شیمیایی و زیستی بر عملکرد دانه و ویژگی‌های بیوشیمیایی سیاه‌دانه در شرایط قطع آبیاری

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 655-666
رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور

2.

اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1075-1085
جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

3.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

4.

بررسی برخی ویژگی‌های کمّی و فیزیولوژیک گیاه دارویی رزماری تحت ‌تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی در چین‏های مختلف

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1061-1076
الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی

5.

تأثیر نظام‌های مختلف تغذیه بر ویژگی‌های کمی و کیفی چغندر قند در شیوه‌های مختلف کشت

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 59-72
مهدی مهر اندیش؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمد آرمین


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.