1.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

2.

اثر محلول‌پاشی برگی با اسید هیومیک بر ترکیب معدنی برگ، عملکرد و کیفیت میوه سیب رقم ’گرانی‌اسمیت‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 517-529
صدیقه بهرامی؛ علی سلیمانی؛ فریبرز حبیبی

3.

ارزیابی عملکرد، اسانس و شاخص‌های سودمندی در کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 921-932
سکینه صدری؛ مجید پوریوسف؛ علی سلیمانی

4.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب