1.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی

2.

مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 383-388
سلمان میار عباس کیانی؛ علی کیانی؛ نوشین ندائی؛ سهیل اسکندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب