1.

اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta)

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 219-234
نجمه اژدری؛ پریتا کوچنین؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری

2.

بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 399-408
نعیمه سلیمی خورشیدی؛ سعید کیوان شکوه؛ امیرپرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ نعمت الله محمودی؛ احمد طهماسبی کهیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب