1.

اثر کاربرد کودهای زیستی در سطوح مختلف کودهای شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر صفات مرتبط با عملکرد دانه جو (Hordeum vulgare)

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 185-193
فاطمه شفاعتی؛ محمدعلی اسماعیلی؛ همت اله پیردشتی؛ ارسطو عباسیان

2.

تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب