1.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

2.

اثر سطوح مختلف دانه ذرت و جو بر رشد و عملکرد گوساله‌های هلشتاین

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 229-237
احمد ضیاء عبدالزهره؛ یوسف روزبهان؛ سیدهادی حسینی؛ جواد رضائی

3.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

4.

ارزیابی گوارش‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
جواد رضائی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

5.

بررسی اثر برخی گیاهان دارویی بر پارامترهای هضم شکمبه‏ای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 193-206
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ جواد رضائی

6.

تأثیر افزودن پودر چربی پالم، روغن سویا یا دانه کامل سویای تف‌داده در جیره دوره انتقال بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-355
یوسف روزبهان؛ سعید کریمی دهکردی؛ حمیدرضا رحمانی؛ محمد خوروش

7.

تأثیر دوره عادت‌دهی به برگ بلوط بر گوارش‌پذیری آزمایشگاهی و فراسنجه‌های شکمبه بز الموت

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 243-252
سید مهدی مالدار؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

8.

تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 287-296
ابراهیم نوریان سرور؛ یوسف روزبهان

9.

تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 231-237
رضا لطفی نوقابی؛ یوسف روزبهان

10.

تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 115-123
سید میثم طباطبایی؛ یوسف روزبهان؛ غلامرضا قربانی

11.

کاربرد بقایای خشک پسته در تغذیه بزهای شیرده رائینی

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
اعظم میرحیدری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب