طباطبایی, سید میثم, روزبهان, یوسف, قربانی, غلامرضا. (1390). تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل. , 42(2), 115-123.
سید میثم طباطبایی; یوسف روزبهان; غلامرضا قربانی. "تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل". , 42, 2, 1390, 115-123.
طباطبایی, سید میثم, روزبهان, یوسف, قربانی, غلامرضا. (1390). 'تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل', , 42(2), pp. 115-123.
طباطبایی, سید میثم, روزبهان, یوسف, قربانی, غلامرضا. تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل. , 1390; 42(2): 115-123.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب