1.

تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380
مهندس مرتضی علیزاده؛ دکتر محمدرضا احمدی؛ دکتر محسن فرخوی

2.

جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380
دکتر محمود نفیسی بهابادی؛ دکتر همایون محمودزاده؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر محمدرضا احمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.