علیزاده, مهندس مرتضی, احمدی, دکتر محمدرضا, فرخوی, دکتر محسن. (1380). تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور. , 56(2), -.
مهندس مرتضی علیزاده; دکتر محمدرضا احمدی; دکتر محسن فرخوی. "تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور". , 56, 2, 1380, -.
علیزاده, مهندس مرتضی, احمدی, دکتر محمدرضا, فرخوی, دکتر محسن. (1380). 'تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور', , 56(2), pp. -.
علیزاده, مهندس مرتضی, احمدی, دکتر محمدرضا, فرخوی, دکتر محسن. تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور. , 1380; 56(2): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.