1.

بررسی اثر اسید سیتریک برحفظ کیفیت ماهی قزل‌آلا در سردخانه

دوره 60، شماره 4، زمستان 1387
عاصفه لطیفی؛ سهراب معینی؛ سعید یارمند؛ مهدی یوسفیان

2.

بررسی تغییرات بافت ماهی قره‌برون(Acipenser persicus)

دوره 4، شماره 0، زمستان 1387
سهراب معینی؛ مسعود هدایتی‌فرد

3.

تاثیر زمان نگاهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی ( P.indicus) و دریایی ( P.semisulcatus) 1و2

دوره 57، شماره 2، پاییز 1383
سهراب معینی؛ عبدالرحیم پذیرا

4.

تولید پودر سوپ از ماهی کیلکا و تعیین زمان ماندگاری آن

دوره 4، شماره 1، زمستان 1387
سهراب معینی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ علیرضا میرواقفی

5.

تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه

دوره 54، شماره 1، بهار 1380
سهراب معینی؛ بابک دانش نوران


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.