1.

ارزیابی مطلوبیت در گزینش برخی ارقام سیب با استفاده از شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل ‏تعدیل‌یافته (‏ASIIG‏)‏

صفحه 544-552
جعفر احمدی؛ امیر عباس تقی زاده؛ داریوش آتشکار

2.

اثر سطوح مختلف بیوچار، هیدروچار و اسیدسالیسیلیک بر رشد گیاه همیشه‌بهار ‏‏(‏Calendula officinalis L.‎‏)‏

صفحه 553-566
سارا خالقی گزیک؛ وحید رضا صفاری؛ شهرزاد دانشور

3.

تاثیر پایه‌های هندوانه ابوجهل و کدوی شینتوزا روی ویژگی‌های فنوتیپی و فیزیولوژیکی هندوانه ‏کریمسون سوئیت (‏Citrullus lunatus‏) تحت تاثیر شرایط کم آبیاری مزرعه‏

صفحه 567-577
سحر وکیلی مقدم؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ رضا صالحی

4.

بررسی تاثیر نسبت نیترات به آمونیوم و بسترکشت بر کیفیت ارکیده فالانوپسیس

صفحه 579-590
ولی کریمی

5.

مطالعه اثر پاکوتاه‌کنندگی ترینگزاپک‌اتیل بر آهار ‏Zinnia elegans ‘State fair mix’‎

صفحه 591-599
محمد حسین شیخ محمدی؛ نعمت الله اعتمادی

6.

اثر تنش خشکی و محلول پاشی اسیدسالیسیلیک بر برخی صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک‎ ‎پنیرباد‎ ‎‏(‏Withania coagulans Dunal.‎‏)‏

صفحه 601-613
سبیکه قرهچولو؛ فرشته نوراللهی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ مریم تاتاری

7.

اثر باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن و حل‌کننده فسفر بر برخی خصوصیات کمی و کیفی دو رقم ‏بگونیا (‏Begonia semperflorens‏)‏

صفحه 615-628
فاطمه خنیده؛ معظم حسن پور اصیل؛ سید محمدرضا احتشامی

8.

سازوکارهای دفاعی مورفولوژیک، رشدی و بیوشیمیایی تحمل به خشکی در ارقام انتخابی تجاری سیب

صفحه 629-646
حامد اکبری؛ حسن حاج نجاری

9.

پاسخ رشد، ویژگی‌های فیزیولوژیکی و غلظت برخی عنصرهای معدنی گیاه هندوانه بومی پیوندشده ‏به تنش کمبود اکسیژن در کشت هیدروپونیک

صفحه 647-665
حمیدرضا روستا؛ امین اکبری؛ محمود رقامی؛ مهدی بیکدلو

10.

ارزیابی ویژگی‌های کمی، کیفی و جذب عناصر گیاه به‌لیمو (‏Lippia citriodora L.‎‏) تحت تاثیر ‏بیوچار، ورمی کمپوست و ریزوباکتری‌های محرک رشد گیاه

صفحه 667-679
معصومه لایق حقیقی؛ بهلول عباس زاده

11.

تغییر مورفو فیتوشیمیایی سرخارگل (‏Echinacea purpurea L.‎‏) تحت تاثیر سالیسیلیک‌اسید و ‏هیومیک‌اسید

صفحه 681-690
سید نجم الدین مرتضوی؛ لطافت مرادی

12.

تاثیر ماده آلی و نوع محیط کشت بر خصوصیات رویشی، فعالیت آنزیمی و میزان اسانس بادرنجبویه ‏‏(‏Melissa officinalis L.‎‏) در شرایط تنش شوری

صفحه 691-706
شیما رحمانیان؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ مهدی حسینی فرهی

13.

اثر غنی سازی کمپوست ضایعات کشاورزی با عنصر روی، بر عملکرد و برخی صفات کیفی کاهو در ‏کشت گلخانه‌ای ( ‏Lactuca sativa L.‎‏)‏

صفحه 707-720
سمیه افسری یگانه؛ احمد گلچین؛ مجتبی دلشاد؛ وحید عبدوسی

14.

تاثیر سایه‌بان‌های رنگی بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک همیشه بهار، بنفشه، آگلونما و کروتون

صفحه 721-736
سیده خدیجه عباس نیای زارع؛ محمد نقی پاداشت دهکایی؛ شهرام صداقت حور؛ داود هاشم آبادی

15.

بررسی برخی پاسخ‌های مورفو-فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla‏) به مایکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 737-749
فاطمه ابراهیمی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین میرشکاری

16.

بررسی صفات متمایزکننده برخی ارقام و ژنوتیپ‌های گیلاس بومی ایران

صفحه 751-767
ناصر بوذری؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ عبدالرضا کاوند

17.

مطالعه تأثیر محرک‌های رشد گیاهی بر عملکرد غده کل و قابل‌فروش و صفات کیفی سیب‌زمینی رقم ‏سانته

صفحه 769-783
محمدرضا رفیع؛ عبدالستار دارابی دارابی؛ مریم جوادزاده

18.

اثر ریزنمونه و برخی تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر باززایی و مقدار وین‌کریستین پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

صفحه 785-793
لیلا فرضایی؛ محمد سیاری

19.

تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس ‏‏(‏Physalis peruviana L.‎‏)‏

صفحه 795-806
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی

20.

بررسی کارایی هندوانه ابوجهل (‏Citrullus colocynthis‏) و کیوانو (‏Cucumis metuliferus‏) ‏به‌عنوان پایه برای خیار جهت افزایش مقاومت به تنش شوری در مقایسه با پایه تجاری کبالت

صفحه 807-822
مهدی بیکدلو؛ احمدرضا عباسی فر؛ حمیدرضا روستا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب