1.

مطالعه ی کل ژنوم بلدرچین ژاپنی با استفاده از رویکرد تک مرحله ای صفات مرتبط با بازده مصرف خوراک

صفحه 117-126
حسین محمدی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد حسین مرادی

2.

بررسی میزان تفرق ژنتیکی نژادهای های مختلف شتر استان سیستان و بلوچستان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای

صفحه 127-138
آرزو طوقی؛ غلامرضا داشاب؛ علی مقصودی؛ محمد رکوعی

3.

عملکرد برخی صفات تولیدی هیبریدهای ایرانی و چینی کرم ابریشم در دو منطقه ایران

صفحه 139-149
شهلا نعمت اللهیان؛ مسعود علی پناه

4.

بررسی تأثیر استفاده از امولسیفایر در جیره‌های با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتیی

صفحه 151-163
مرتضی پاشایی جلال؛ سید داود شریفی؛ شیرین هنربخش

5.

اثر افزودن مکمل آلی سلنیوم و کروم‌ بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 165-175
مژگان مظهری؛ زهرا رنجبری نسب

6.

اثرات افزودن سطوح مختلف سین‌بیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

صفحه 177-187
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ حمیدرضا خوش کردار؛ محمد رضا سلیمانی دامنه

7.

اثرات عصاره آویشن باغی و ویتامین E بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وزن اندام‌های لنفوئیدی جوجه‌های گوشتی

صفحه 189-199
جمیل حبیبی؛ حسین رضا شهبازی؛ فروغ محمدی

8.

تاثیر عصاره آشامیدنی اکالیپتوس و افزودن پودر فلفل سیاه به جیره بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی روده و نای جوجه‌های گوشتی

صفحه 201-211
فرید مسلمی پور؛ طاهره آفتابی؛ شهریار مقصودلو؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری

9.

تأثیر خیساب ذرت خشک و پروبیوتیک لاکتوفید بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و پاسخ ایمنی همورال جوجه‌های گوشتی

صفحه 213-225
مجید ابراهیم پور؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مصطفی یوسف اللهی؛ محمود قزاقی

10.

تاثیر جنیستئین سویا بر عملکرد و بیان ژن های دخیل در التهاب در جگر مرغ های تخم گذار

صفحه 227-235
عیسی دیرنده؛ محمد کاظمی فرد؛ طناز صابری فر

11.

تاثیر افزودن پودر برگ رزماری به جیره خروس روی فراسنجه‌های منی و نرخ آسیب DNA تحت شرایط تنش گرمایی

صفحه 237-246
طیبه امیدوار؛ سعید محمدزاده؛ مسیب امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب