1.

بررسی تأثیر ساختار فیزیکی خوراک و تراکم، بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های رفتاری با استفاده از ‏پردازش تصویر در جوجه‌های گوشتی

صفحه 141-152
فرشید جمالپور؛ سمیه سالاری؛ سامان آبادانان مهدی زاده

2.

اثر جایگزینی کنجاله سویای حلالی با کنجاله سویای اکسترود بر عملکرد و وضعیت متابولیکی گاوهای ‏تازه‌زای هلشتاین

صفحه 153-162
مصطفی شامی؛ حمید امانلو؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

3.

آثار استفاده از پلی‌اتیلن‌گلیکول و بی‌کربنات‌سدیم بر بهبود ارزش تغذیه‌ای جیره‌های حاوی تانن در ‏جوجه‌های گوشتی

صفحه 163-175
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر

4.

بررسی آثار تغذیه‌ای لسیتین سویا و ویتامین ‏E‏ بر شاخص‌های کیفی اسپرم در خروس‌های اجداد ‏هوبارد

صفحه 177-188
شهرام شعبانی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد؛ محسن شرفی

5.

اثر تزریق سطوح مختلف سلنیوم و ویتامین‎ E ‎بر متابولیسم هورمون‌های تیروئیدی، فراسنجه‌های ‏بیوشیمیایی خون در اواخر آبستنی گاوهای هلشتاین و عملکرد گوساله‌های آن‌ها ‏

صفحه 189-201
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ حسین حسینی سابقی

6.

اثر پودر پر آب‌کافت قلیایی و خیساب ذرت خشک بر عملکرد، هزینه خوراک و شاخص‌های ‏آنتی‌اکسیدانی جوجه‌های گوشتی

صفحه 203-215
امیرحسین اتابک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب