شانقی, اکرم, رحیمی کلده, سمیه, صارمی, حسین, احمدزاده, مسعود. (1402). القای مقاومت گوجه‌فرنگی به پژمردگی فوزاریومی تحت تنش شوری با استفاده از باکتری Bacillus velezensis UTB96. , 12(1), 47-59. doi: 10.22059/jbioc.2024.371914.331
اکرم شانقی; سمیه رحیمی کلده; حسین صارمی; مسعود احمدزاده. "القای مقاومت گوجه‌فرنگی به پژمردگی فوزاریومی تحت تنش شوری با استفاده از باکتری Bacillus velezensis UTB96". , 12, 1, 1402, 47-59. doi: 10.22059/jbioc.2024.371914.331
شانقی, اکرم, رحیمی کلده, سمیه, صارمی, حسین, احمدزاده, مسعود. (1402). 'القای مقاومت گوجه‌فرنگی به پژمردگی فوزاریومی تحت تنش شوری با استفاده از باکتری Bacillus velezensis UTB96', , 12(1), pp. 47-59. doi: 10.22059/jbioc.2024.371914.331
شانقی, اکرم, رحیمی کلده, سمیه, صارمی, حسین, احمدزاده, مسعود. القای مقاومت گوجه‌فرنگی به پژمردگی فوزاریومی تحت تنش شوری با استفاده از باکتری Bacillus velezensis UTB96. , 1402; 12(1): 47-59. doi: 10.22059/jbioc.2024.371914.331


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب