احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. , 53(2), 109-118. doi: 10.22059/ijas.2022.321515.653820
فرهاد احمدی; سید مجتبی موسوی; محسن محمدی ساعی; بابک ماسوری. "تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". , 53, 2, 1401, 109-118. doi: 10.22059/ijas.2022.321515.653820
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). 'تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', , 53(2), pp. 109-118. doi: 10.22059/ijas.2022.321515.653820
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. , 1401; 53(2): 109-118. doi: 10.22059/ijas.2022.321515.653820


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب