1.

اثر سطوح مختلف سلنیوم آلی بر فراسنجه‌های خونی خروس‌های تحت تنش دگزامتازون

صفحه 69-79
علی اصغر خلیل خلیلی؛ مهدی ژندی؛ مجتبی زاغری؛ حسن مهربانی یگانه؛ علیرضا یوسفی

2.

بررسی اثر استفاده منابع مختلف چربی در جیره آغازین بر رشد و سلامتی بره‌های زود شیرگیری‌شده ‏قزل

صفحه 81-96
مینا حاجیلو؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ بهزاد اسدنژاد

3.

بررسی توان پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دستگاه گوارش زنبور عسل و تأثیر آنها بر برخی فراسنجه‌های عملکردی کلنی‌ها

صفحه 97-107
علیرضا مرادی؛ داریوش علیپور؛ ناصر تاج آبادی

4.

تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحه 109-118
فرهاد احمدی؛ سید مجتبی موسوی؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری

5.

بررسی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط برای صفات تولید در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 119-126
محمدرضا افرازنده؛ رستم عبداللهی آرپناهی؛ مختارعلی عباسی؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ رسول واعظ ترشیزی

6.

بررسی پاسخ جوجه‌های گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های حاوی سویای پرچرب ‏اکسترودشده در دماهای گوناگون

صفحه 127-139
محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب